slide 1
Welkom in het Huis van Het Kind Poperinge - Vleteren

Pedagogisch advies tijdens corona

We mogen wel zeggen dat ons leven er sinds enkele weken helemaal anders uitziet. Rust vinden binnen ons gezin, tijdens deze tijden van corona, was nog nooit zo moeilijk. We horen namelijk van heel wat ouders dat ze momenteel door een periode gaan met heel wat onzekerheden, stress, spanningen,… Weet dat dit tijdens deze uitzonderlijke periode zeker niet abnormaal is. Als ouders hebben we deze situatie namelijk nog nooit meegemaakt. Ook voor kinderen is dit helemaal nieuw.
Huis van het Kind Poperinge-Vleteren organiseert in samenwerking met het project Ouders Steunen in Opvoeden (OSiO) pedagogisch advies.
Dit pedagogisch advies is er voor vaders, moeders, grootouders, plusouders, … Kortom, iedereen die behoefte heeft aan een gesprekspartner die luistert, ondersteunt, informeert en adviseert. Samen gaan we op zoek naar een manier van omgaan met je vragen. Als ouder ken je je kind het beste. We zoeken samen naar iets wat voor jou werkt. De gesprekken zijn vertrouwelijk en gratis.
Vanwege de maatregelen omtrent het coronavirus (tot nader bericht), worden alle activiteiten van OSiO uitgesteld.
Toch blijven wij tijdens deze periode bereikbaar voor pedagogisch advies. Je kan ons contacteren via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Mail ons gerust! Je mag binnenkort een antwoord via telefoon of mail van ons verwachten.

Tips Uit in Vlaanderen

Huis Van Het Kind Poperinge Vleteren

Veurnestraat 22
8970 Poperinge

057/33 33 00

Contact

Aarzel niet om ons te contacteren:

huisvanhetkind@poperinge.be
huisvanhetkind@vleteren.be

Inschrijven voor nieuwsbrief