slide 1
Welkom in het Huis van Het Kind Poperinge - Vleteren

Boekstart

Wat is het ?

Boekstart wil ouders met hun kleine kinderen laten genieten van boeken. Kinderen die al vroeg kennismaken met boeken zijn taalvaardiger, lezen sneller, rekenen beter en ze zijn vaker lid van de bibliotheek. Samen in een boekje kijken versterkt de band tussen volwassene en kind. Het is goed voor een levenslange herinnering aan warme momenten en geborgenheid.

Voor wie is het ?

Boekstart richt zich tot ouders met kinderen tussen 0 en 3 jaar en is een samenwerking tussen Iedereen Leest, de consultatiebureaus van Kind en Gezin en de openbare bibliotheken. 

Waar en wanneer ?

Ouders uit Vleteren en Poperinge krijgen op hun consultatiebureau van Kind en Gezin een eerste pakketje met 2 gratis babyboekjes als hun kindje 6 maand is.
Als hun kindje 15 maand is kunnen ze met de kaart uit het eerste pakketje naar de bibliotheek (Poperinge of Vleteren) en krijgen dan een 2de pakketje met een aantal prentenboekjes.
Dit aanobd is volledig gratis.

Contactgegevens

Bibliotheek Poperinge: 057 33 29 02 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kind en Gezin: 078 150 100

Tips Uit in Vlaanderen

Huis Van Het Kind Poperinge Vleteren

Vroonhof 6
8970 Poperinge

057 33 20 83
0471 24 14 28

Contact

Aarzel niet om ons te contacteren:

huisvanhetkind@poperinge.be
huisvanhetkind@vleteren.be

Inschrijven voor nieuwsbrief