Theatervoorstelling Plus

Theatervoorstelling Plus

We leven in een tijd waarin samengestelde gezinnen geen uitzondering meer zijn. Steeds meer mensen zijn plusouder. Welke rol vervul je precies als je zorgt voor het kind van iemand anders? Liefde geven is universeel maar biologische banden zijn heilig.

Mareille Labohm had haar leven in Amsterdam toen ze verliefd werd op een Vlaamse man. Dat veranderde alles. Hij had al een kind en zelf koos ze ervoor om geen kind te krijgen en te zorgen voor zijn kind. Maar hoe verhoud je je tot de biologische ouders? Daar is geen pasklaar antwoord op. Je moet voortdurend op zoek naar een evenwicht zonder jezelf te verliezen.
In een tijd waarin we meer dan ooit teruggeworpen lijken op onszelf, onze angsten en verwachtingen, geeft Mareille samen met haar gitarist Frank Stukker haar blik op de nieuwe gezinssituatie. Ze gaat op zoek naar de nieuwe norm, wil het taboe doorbreken en tonen dat plusouders ook mensen zijn.
‘Laten we elkaar helpen, door elkaar een breder perspectief te bieden dan waar wij in ons eentje toe in staat zijn. Want dan wordt min maal min.....PLUS!’
Tekst en spel: Mareille Labohm
Muziek: Frank Stukker
In samenwerking met CM Gezondheidsacademie, Huis van het Kind zorgregio Ieper, Houthulst en Poperinge-Vleteren.

Dinsdag 6 juni 2023, van 19.30 u. tot 21.30 u.
H. Hartziekenhuis, Poperingseweg 16, Ieper
Prijs: 2 €.
Meer info en inschrijvingen: https://www.cm.be/selfservice/agenda#/activity/15509/detail
Of bel naar 057 33 20 83

HUIS VAN HET KIND POPERINGE-VLETEREN

Administratief adres: Veurnestraat 22
Fysiek adres: Vroonhof 6
8970 Poperinge
057 33 20 83 of 0471 24 14 28

huisvanhetkind@poperinge.be
huisvanhetkind@vleteren.be

hvhk wit logo

NIEUWSBRIEF ONTVANGEN