slide 1
Welkom in het Huis van Het Kind Poperinge - Vleteren

Corona

De maatregelen die genomen werden om het Corona-virus zoveel mogelijk in te perken, hebben ook gevolgen voor de dienstverlening van Huis van het Kind.

- De ruilwinkel zal gesloten zijn tot en met 5 april. Er kan ook geen speelgoed ontleend worden. Heb je dringend pampers of kledij nodig, neem dan contact op via 057/33 20 83 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

- De opening van de Babytheek wordt uitgesteld. Een nieuwe datum wordt later nog doorgegeven.

- Vanuit Ouders Steunen in Opvoeden (OSiO) wordt geen aanbod voorzien (geen pedagogisch advies of sociale vaardigheidstraining). Iedereen werd verwittigd. Elien (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) en Lindsey (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) zijn wel via mail bereikbaar. Zij kunnen dan bellen of mailen als jullie met een vraag zitten of even een luisterend oor willen.

- Kind en Gezin staat vanaf woensdag 1 april terug paraat om kinderen en ouders op een veilige manier te ontvangen in de consultatiebureaus. Met een minimale dienstverlening, want onze eerste focus zal liggen op vaccinaties. Daarnaast is het ook essentieel om zoveel mogelijk pasgeboren te kunnen onderzoeken. Meer info

- Het CLB gaat de komende dagen over tot het sluiten van onze deuren, maar ze blijven wel operationeel met een stevig en pro-actief, maar voornamelijk digitaal aanbod !
* Nieuwe vragen blijven welkom.
* Leerlingen en ouders in lopende begeleiding worden gecontacteerd.
* Ze blijven contact hebben met het netwerk van hulpverleners.
* Ze organiseren online overleg.
* Ze breiden de CLB-chat uit vanaf 23/3: dan is de chat geopend van ma-do van 14-21u.https://www.clbchat.be/

- IBO Hopsakee blijft open, voor kinderen van ouders die buitenshuis werken of voor gezinnen die het moeilijk hebben. Meer info: 057/30 08 68

- Op deze pagina vind je heel wat telefoonnummers en e-mailadressen waar je hulp kan vinden.

- Heb je nog vragen, bel dan naar 057/33 20 83 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tips Uit in Vlaanderen

Huis Van Het Kind Poperinge Vleteren

Veurnestraat 22
8970 Poperinge

057/33 33 00

Contact

Aarzel niet om ons te contacteren:

huisvanhetkind@poperinge.be
huisvanhetkind@vleteren.be

Inschrijven voor nieuwsbrief